ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
ΣΙΤΟΠΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΕ
Βιοτεχνία Επεξεργασίας Πλαστικών & Συρμάτινων Ινών
Σαλαμίνα Αττική ΠανελλαδικάΗ βιοτεχνία μας “Σιτοπλεκτική Επε” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την επεξεργασία πλαστικών και συρμάτινων ινών, προσφέροντας ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σήμερα, ελέγχοντας πάντα τον σφυγμό της αγοράς, η βιοτεχνία μας, συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο χώρο, έχοντας εξαπλωθεί σε πολλές νέες κατηγορίες προϊόντων, και σκοπεύοντας πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη - συνεργάτη μας.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Σαλαμίνα, καθημερινά δημιουργούμε με μεράκι και αφοσίωση ποιοτικά προϊόντα δίνοντας έμφαση στην χρήση των καλύτερων προτών υλικών.

 


 

 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
δίχτυα για θερμοκήπια, αντιανεμικά δίχτυα, πλαστικές σίτες, σύρμα περιφράξεως οικοπέδων, κουνελόσυρμα, σίτες πλεκτές, σίτες παραθύρων, πλαστικές σίτες για σήμανση οδών, πλαστικές σίτες για ιχθυοκαλλιέργειες, ναύλων για θερμοκήπια, ναύλων για οικιακή χρήση και πολλά ακόμα προϊόντα.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων και το τεράστιο απόθεμα, είναι στη διάθεσή σας, για να καλύψει τις ανάγκες σας. Οι τιμές μας είναι λογικές και ανταγωνιστικές και δεν θα απογοητεύσουν κανέναν.

Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται για χονδρική και λιανική πώληση με δυνατότητα αποστολής τόσο στην Αττική όσο και σε όλη την Ελλάδα. 

 


 

Φιλοσοφία της βιοτεχνίας μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται διαρκώς προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε μελλοντική σας ανάγκη σχετική με τα προϊόντα μας.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για
να μας δώσετε την παραγγελία σας.